Elk huwelijk heeft zijn eigen verhaal ... en 

Wij leggen jullie verhaal vast !

Boek een telefonische afspraak !

Als huwelijksfotograaf willen we jullie verhaal vertellen. Wij zorgen voor de memoriesforever !

Als toekomstig koppel moeten jullie, voor jullie grote dag, over oneindig veel details beslissen. Het burgerlijk huwelijk, kerkelijk huwelijk of de ceremonie, de receptie, de bloemen, het kleed, de uitnodigingen, ... en natuurlijk de belangrijkste beslissing jullie huwelijksfotograaf. We geloven dat jullie een verhaal te vertellen hebben met jullie huwelijk. Wij willen dit verhaal van jou en je geliefde vastleggen, met eigentijdse fotografie. In onze beelden willen we niet alleen het verloop van de dag vastleggen, maar ook de gevoelens. 

Boek een telefonische afspraak

Gallery

Click/tap to view larger

Over Memoriesforever

We leggen jullie dag vast op de best mogelijke manier, beeld per beeld. We luisteren graag naar jullie verhaal en zorgen nadien voor jullie "Memoriesforever".

Ondertussen doen we dit al meer dan 10 jaar met de nodige creativiteit en inzet. We beschikken over een eigen print mogelijkheid op locatie, om een persoonlijk aandenken te geven aan jullie familie en gasten. Ook kunnen we voor jullie een persoonlijke website bouwen, zodanig dat jullie je VERHAAL kunnen delen met familie en vrienden. En tot slot een gepersonaliseerde "app" om jullie MOMENT te delen op smartphone & tablet.

“There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment.”

feedback 

"We willen jullie nogmaals ontzettend bedanken voor jullie bijdrage én vooral voor de herinneringen aan onze mooiste dag!! Tot nu hebben we enkel maar trots kunnen stoefen over ons fotograaf-duo! Zowel over de fijne shoot als over het resultaat erna. En over dat resultaat hebben we enkel nog maar complimenten gekregen :) Dank je wel!"

Katrien & Kenny

"Bedankt voor de supermooie foto's van onze bruiloft! Dankzij deze foto's zullen we altijd met veel plezier aan ons huwelijk kunnen terugdenken. Alle mooie momenten en emoties hebben jullie fantastisch vastgelegd. Bij een volgende gelegenheid vragen we jullie zeker weer om de foto's te maken! Nog veel succes met Memories Forever!"

Saskia & Niels

"Omdat Patrick super geweldige en mooie foto’s maakt, zijn wij vaste klant! Elke keer verrast hij ons opnieuw met zijn werk! Hij luistert ook echt naar wat je wil en houdt daar ook rekening mee! Kortom zoek niet verder naar een fotograaf... je hebt hier een geweldige en sympathieke mens en fotograaf gevonden."

Joyce & Bram

Heb je vragen - contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek !

Boek voor 31/1/2023 en krijg een gratis verlovingshoot ! 

We kunnen voor jullie een pakket uitwerken dat voldoet aan jullie wensen. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken voor meer informatie ... en boeken jullie voor 31/1/2023 dan krijgen jullie een gratis verlovingshoot ! 

Boek een telefonische afspraak !

Please re-enter passcode: